Όμορφη Ελλάδα με τους δικούς σας όρους

SOLD

Μετά από 15 υπέροχα χρόνια εξερεύνησης, το ιστιοφόρο Clarisse αναζητά νέο ιδιοκτήτη

Στη συνέχεια, επιτρέψτε μου να σας πω πώς ήταν το τέλειο σκάφος για να ζήσω και να πλεύσω, ιδανικό για οικογένεια με δύο παιδιά, ή με μερικούς φίλους, αξέχαστες περιπέτειες με τη γυναίκα μου και επίσης απόλαυσα την εξερεύνηση μόνος μου.

Tο Clarisse είναι ένα Beneteau Oceanis μήκους 32 ποδιών με όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου γιοτ με πρόσθετα χαρακτηριστικά για εύκολη ιστιοπλοΐα με ένα χέρι. Στο εσωτερικό της έχει χώρο για να μένεις, ενώ το μήκος και οι εύκολοι ελιγμοί της επιτρέπουν την πρόσβαση σε  απομακρυσμένες αποβάθρες και αγκυροβόλια.

Το Oceanis 320 είναι ένα γιοτ 32 ποδιών μοντέρνου σχεδιασμού. Αυτό σημαίνει ότι έχει:

Για τον Καπετάνιο

Θα εμφανιστούν οι ακόλουθες 3 ενότητες:

  1. Γύρω από το σκάφος

  2. Τεχνικές πληροφορίες

  3. Οι εκπληκτικές ευκαιρίες της ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα

1, γύρω από την Clarisse.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν γύρω από το σκάφος. Με σειρά: Clarisse πάντα στη στεριά όταν δεν χρησιμοποιείται. Κύρια καμπίνα με άνετο καθιστικό και πτυσσόμενο τραπέζι. Κουζίνα όπου, με φρέσκο φαγητό από το τεράστιο ψυγείο μπορούν να ετοιμαστούν υπέροχα γεύματα. Μπροστινή καμπίνα, καταπακτή πάνω για αερισμό, άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Πίσω καμπίνα με μεγάλο διπλό κρεβάτι, πολύ αποθηκευτικό χώρο, εξαερισμός από όλες τις πλευρές. Πίσω παράθυρο καμπίνας μοναδικό στο Clarisse που επιτρέπει ένα δροσερό ρεύμα. Πίνακας γραφημάτων με πίνακα διακόπτη και αποθήκευση. Nτους με ζεστό νερό, αντλία για εκκένωση. Χώρος για 2 ποδήλατα βουνού.

2. Τεχνικό

Μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά του Clarisse. Με σειρά: Ο κινητήρας, Yanmar 2GM γλυκού νερού ψύχθηκε σε άριστη κατάσταση, το λάδι άλλαζε τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Μοναδικό για το Clarisse, σκάφος επανακαλωδιωμένο για διακόπτη με 14 πρίζες με ασφάλειες εύκολα προσβάσιμες, ένδειξη κατάστασης μπαταρίας, πρίζα 12 V, είσοδος για σύνδεση στερεοφωνικού/ενισχυτή με την καμπίνα, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε φορητό υπολογιστή/τηλέφωνο σε εσωτερικά/εξωτερικά ηχεία. Ανοξείδωτο ρεζερβουάρ καυσίμου 60 λίτρων με μετρητή καυσίμου. Πλωτηροδιακόπτης στην αντλία βαρέως τύπου εκκινεί. Τηλεχειριστήρια άγκυρας πλώρης, ραδιόφωνο ή ενσύρματα. Σημείο τροφοδοσίας 12 V και σύνδεσμος στον πίνακα διακόπτη κάτω από το τραπέζι καμπίνας. Ανταλλακτικό χειροποίητο αγκώνα ανάμειξης εξάτμισης. Νέος αυτολιπαινόμενος αδένας πρύμνης.

3. Ζωή εντός και εκτός πλοίου

Η Clarisse με πήγε σε πολλά καταπληκτικά ταξίδια δίνοντάς μου ένα άνετο σπίτι για να εξερευνήσω την ομορφιά της Ελλάδας εδώ και πολλά χρόνια. Βάλτε τα πανιά και δείτε πού θα σας βγάλει ο άνεμος! Με τη σειρά: ακολουθηστε με αεράκι, πέτα με τον άνεμο. Χαλαρώστε, αφήστε τον αυτόματο πιλότο να κάνει τη δουλειά. Μια μέρα μια παραλία για τον εαυτό σου. Ανακαλύψτε ένα από τα πολλά παλιά οχυρά. Δείτε φλαμίνγκο. Εξερευνήστε με τη λέμβο. Θέλετε παρέα, πάντα ευπρόσδεκτοι να γίνετε μέλος. Νόστιμο τοπικό φαγητό. Μαγειρέψτε στο σκάφος. Καθίστε στο κατάστρωμα και απολαύστε τη θέα με ένα ποτήρι κρασί. Η επιλογή σας. Μικρή αποβάθρα στο λιμάνι. Θέση για σενα. Το δικό σας λιμάνι. Μοναξιά:). Αύριο είναι άλλη μια μέρα με γαλάζιο ουρανό και ζεστή πεντακάθαρη θάλασσα.

Περιλαμβάνονται στην πώληση: Όλα τα είδη που αναφέρονται παραπάνω. Βάρκα και αερόψυκτη εξωλέμβια Honda 2HP. Πλήρης απογραφή ιστιοπλοϊκών. Ολοκληρωμένο κιτ εργαλείων που περιλαμβάνει ηλεκτρικά εργαλεία και ανταλλακτικά σκαφών. Δύο ποδήλατα. Όλα τα τοπικά διαγράμματα και το πιλοτικό βιβλίο. Εγχειρίδια για εξοπλισμό και κινητήρα επί του οχήματος. Σωσίβια και λουριά ασφαλείας. Πλυμένα κλινοσκεπάσματα και πετσέτες. Ανταλλακτικά μεταφορείς καυσίμων και νερού. Πολλά μπαλόνια. Εξοπλισμός μαγειρικής. Έρευνα πλήρους εκτός νερού και πολλά άλλα.

Αυτή τη στιγμή διατίθεται με ασφάλεια στην ξηρά κοντά στο Νυδρί στη Λευκάδα.

Για γρήγορη πώληση θα δεχτώ την καλύτερη προσφορά περίπου 20.000/ 22.600 ευρώ (VAT επί πληρωμή)

Επικοινωνία: Andrew Edie e-mail andrewedie@yahoo.com 

Τηλέφωνο +44 791 329 2698

 

Προδιαγραφές

Ετος: 1989

Οικοδόμος: Beneteau

LOA: 9.25m

LWL: 8.87

Beam: 3.26

Draft: 1.57

 

Χωρητικότητα καύσιμου: 60 litres (με μετρητή καυσίμου)

Υδατική χωρητικότητα: 140 litres (μετρητής κατανάλωσης νερού)

Δεξαμενή συγκράτησης: Ναι

 

Κατασκευή: GRP, Fin Keel

 

Κινητήρας : Yanmar 2GM 20hp

 

Πανιά

Main sale with slab reef and lazy jacks

Roller reef genoa

Selden mast

 

Κατάλυμα

4 κουκέτες σε διπλή καμπίνα και διπλή καμπίνα στο πίσω μέρος

Συν 2 επιπλέον κουκέτες στο σαλόνι

Κεφαλές με θαλάσσια τουαλέτα, νιπτήρα & ντους, ζεστό και κρύο νερό

Κουζίνα με φούρνο, ηλεκτρικό ψυγείο, νεροχύτη με ζεστό και κρύο νερό

Πίνακας γραφημάτων

 

Ενσωματωμένο όργανο

Simrad RD68 VHS ραδιόφωνο

Auto helm, Raymarine ST2000

Πυξίδα

Depth sounder

 

Άγκυρες

Bow: 1000W Windlass, 10Kg Bruce anchor, 58m , 50m chain, 8m rope

Stern: 10kg Danforth anchor, 62m, 17m chain, 45m rope